AANBOD

BRUSHINGS

Brushbar Hasselt biedt brushings aan voor alle soorten haar. Je kan bij ons terecht voor krullen, opgestoken kapsels of standaard brushings. Wij zorgen dat je straalt ! Voor een standaard brushing betaal je 30 €

MAKE-UP

Voor de make-up focust Brushbar zich op jouw oogkleur, gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Op die manier komen we tot een make-up advies “op maat”.

NAGELS

Je kan bij Brushbar ook terecht voor de verzorging van je nagels. Wij leggen je in de watten en bieden je o.a. een ontspannende handmassage aan. Wij verzorgen jouw manicure en lakken je nagels in gel (shellac) of nagellak (vinylux).

BRUID

Een van onze specialiteiten bij Brushbar zijn bruidsformules. Wij willen ons steentje bijdragen aan het slagen van jouw huwelijksdag. Nieuw is dat wij ook ter plaatse komen op de dag van jouw huwelijk. Ons aanbod omvat make-up, nagels, haarstyling en wordt steeds voorafgegaan door een proefsessie. 

TESTIMONIALS

Leuk en handig concept voor hedendaagse meisjes en vrouwen die druk in de weer zijn maar er toch fris willen uit zien zonder daar al te veel tijd door te verliezen.

INSTAGRAM